suomeksi
på svenska
in english
 

Ruusutila järjestää retkiä omalla linja-autolla matkaaville ryhmille. Suunnittelemme retken juuri ryhmänne toiveiden mukaan tai voitte valita seuraavista valmisretkistä itsellenne sopivan. Retkien ohjelmaa voidaan muuttaa niin haluttaessa.

Retkien ryhmäkoko vähintään 30 henkeä, pienemmät ryhmät sopimuksen mukaan. Matkanjohtaja ja kuljettaja ilmaiseksi. Hinnan sisältävät 22% arvonlisäveron. Retket alkavat klo 10.00 aamulla.

Kiireetön kevätretki Someron kirkolle (22.4-12.6 sekä 1.8 eteenpäin)

-10.00 aamukahvi ja pulla Pellavakeskuksessa, jossa myös kesäisiä diakuvia Kärsälän Ruusutilalta. Pellavakeskuksessa on myytävänä käsitöitä yli sadalta kädentaitajalta sekä pellavaisia matkamuistoja.
-Tutustuminen Someron kirkkoon, joka on rakennettu 1859, sekä hautausmaahan, jossa sijaitsee Someron vanhin rakennus, 1400-luvulta peräisin oleva kivisakasti. Suurelle yleisölle tunnetumpia kohteita ovat Unto Monosen ja Rauli Badding Somerjoen haudat. 
-Noutopöytälounas Svenssonilla, joka on diakoniatyön ylläpitämä lähimmäispalvelukeskus.
-Tutustuminen Someron Torppamuseoon, joka koostuu kolmestatoista 1700- ja 1800-luvun rakennuksesta. Kotiinlähtö n. 14.00.

Retken hinta 19 € / henkilö.

 

Keväinen Hiidenlinna-kierros (22.4-12.6.2010 sekä 1.8.2010 eteenpäin)

- 10.00 aamukahvi ja pulla Atelje Hiidenlinnassa, joka on taiteilija Reino Koivuniemen omin käsin kivestä ja puusta rakentama linna. Kahvin jälkeen tutustuminen taiteilijan johdolla linnaan ja sen taiteeseen.
- Ostoskäynti Pellavakeskukseen, jossa kesäisiä diakuvia Kärsälän Ruusutilalta. Pellavakeskuksessa on myytävänä käsitöitä yli sadalta kädentaitajalta sekä pellavaisia matkamuistoja.
- Herkullinen pitopöytälounas Someron Seurahuoneella.
- Iltapäiväkahvi ja härkäpulla ainutlaatuisessa astrologisessa kahvilassa Huvila Härässä, jossa astrologi Maarit Laurento tutustuttaa kuulijansa astrologian saloihin. Kotiinlähtö n. 15.00.

Retken hinta 38 € / henkilö.

 

Kesäinen ruusuretki (12.6-30.7.2010)

- 10.00 aamukahvi ja pulla Kärsälän Ruusutilan puutarhassa sekä tutustuminen tilan pensasruusuihin, yrtteihin ja perennoihin. Ruusupuodista löydät ruusuiset tuliaiset kotiin.
- Vierailu Someron Torppamuseoon, joka koostuu kolmestatoista 1700- ja 1800-luvun rakennuksesta
- Herkullinen pitopöytälounas Someron Seurahuoneella
- Iltapäiväkahvi ja pulla Atelje Hiidenlinnassa, joka on taiteilija Reino Koivuniemen omin käsin kivestä ja puusta rakentama linna. Kahvin jälkeen tutustuminen taiteilijan johdolla linnaan ja sen taiteeseen. Kotiinlähtö n. 15.00.

Retken hinta 36 € / henkilö.

 

Lauantaihulinat

-Vierailu ainutlaatuisella Somerniemen kesätorilla sekä aamukahvit torikahvila Esmeraldalla
-Tutustuminen Somerniemen kirkkoon
-Noutopöytälounas Someron Seurahuoneella
-Iltapäiväkahvit ja tutustuminen Kärsälän Ruusutilaan

Retken hinta 32 € / henkilö.

  Retket